Rreth nesh

Huggle të lejon të zbulosh dhe të lidhesh me njerëzit që shkojnë në vendet që shkon ti, dhe të tregon vendet që keni të përbashkët.

Huggle filtron me kë po lidhesh duke parë vendet ku shkon, aktivitet e tua, çfarë të intereson dhe si jeton jetën tënde. Je personi i ambienteve që frekuenton dhe jeta jote flet për ty.

Bashkoju entusiazmit të Huggle hype.